Pannkakor med risjöl

En utmärkt ersättning för traditionella pannkakor, särskilt för dem som följer en glutenfri diet. Mjuka, lätta och enkla att tillaga, passar de utmärkt till en mängd olika fyllningar, både söta och salta.

Förberedelser: 20 min

Medelsvår

Pannkakor med risjöl

Förberedelser: 20 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 5 g socker
  • 3 g salt
  • 300 g rismjöl
  • 180 g hela hönsägg
  • 500 g Drickmjölk, 3,2% fett
  • 50 g rapsolja

Metod för genomförande:

  1. I koppen montera vispen. Tillsätt 500 gram mjölk 3,2% (eller vegetabilisk mjölk), 2 matskedar olja, 300 gram rismjöl, 3 ägg, 1/2 tesked salt och 1 tesked socker i koppen. Mixa i 3 minuter med hastighet 6.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover