Varm rosenkålsallad med mango, avokado och posjerat ägg - mangosallad
Den här salladen är en unik kombination av smaker och texturer som kommer att överraska även de mest krävande gourmeter.
Förberedelser: 1h 20 min
Lätt

Förberedelser: 1h 20 min
Lätt
Ingredienser:
- 2800 g vatten
- 1 g vitpeppar
- 70 g schalottenlök
- 60 g balsamvinäger
- 40 g 10 % spritvinäger
- 80 g avokado
- 100 g grönkål
- 9 g salt
- 20 g linfrö
- 240 g hela hönsägg
- 80 g Mango
- 200 g broccoli
- 200 g blomkål
- 300 g Brysselkål
- 25 g olivolja
- 20 g skalade solrosfrön
Metod för genomförande:
- Tillsätt 70 gram schalottenlök hackad i mindre bitar till koppen. Hacka i 10 sekunder med en hastighet på 10 obot. Överför till en skål.