Varm rosenkålsallad med mango, avokado och posjerat ägg - mangosallad

Den här salladen är en unik kombination av smaker och texturer som kommer att överraska även de mest krävande gourmeter.

Förberedelser: 1h 20 min

Lätt

Varm rosenkålsallad med mango, avokado och posjerat ägg - mangosallad

Förberedelser: 1h 20 min

Lätt

Ingredienser:

  • 2800 g vatten
  • 1 g vitpeppar
  • 70 g schalottenlök
  • 60 g balsamvinäger
  • 40 g 10 % spritvinäger
  • 80 g avokado
  • 100 g grönkål
  • 9 g salt
  • 20 g linfrö
  • 240 g hela hönsägg
  • 80 g Mango
  • 200 g broccoli
  • 200 g blomkål
  • 300 g Brysselkål
  • 25 g olivolja
  • 20 g skalade solrosfrön

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 70 gram schalottenlök hackad i mindre bitar till koppen. Hacka i 10 sekunder med en hastighet på 10 obot. Överför till en skål.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover