Risotto med svamp och spenat

Risotto med svamp och spenat kombinerar krämigt ris med aromatisk, lätt nötaktig svamp och färsk spenat. Rätten kännetecknas av sina djupa smaker och rika texturer, vilket gör den till det perfekta valet för en god och näringsrik lunch eller middag.

Förberedelser: 50 min

Lätt

Risotto med svamp och spenat

Förberedelser: 50 min

Lätt

Ingredienser:

  • 730 g vatten
  • 40 g schalottenlök
  • 12 g salt
  • 60 g smör
  • 60 g torrt vitt vin
  • 300 g färska odlade champinjoner
  • 100 g spenat
  • 50 g parmesanost
  • 40 g olivolja
  • 320 g ris för risotto

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 50 gram parmesanost skuren i mindre bitar i koppen. Hacka i 30 sekunder med 20 hastigheter. Överför till en annan skål. Tvätta och torka koppen.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover