Fläskfilé i sås med torkade karljohansvampar

Läcker och saftiga bitar av fläskfilé kokta i en krämig soppstuvning är en klassisk rätt som passar bra till ugnsrostade potatisar och säsongsbetonade grönsaker.

Förberedelser: 45 min

Medelsvår

Fläskfilé i sås med torkade karljohansvampar

Förberedelser: 45 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 300 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 30 g buljongpasta - CVR
  • 600 g fläskytterfilé
  • 20 g torkad boletus-svamp
  • 150 g lök
  • 10 g vitlök
  • 3 g salt
  • 150 g Färskost med 30% fett
  • 50 g klarat smör
  • 20 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. På locken till bägaren utan kork, placera en skål och väg upp 20 gram torkade kantareller som är brutna i mindre bitar. Till skålen med kantareller, tillsätt 300 gram vatten, blanda allt och låt stå åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover