Pumpakaka à la wuzetka

Pumpakaka fylld med en fin kräm av mascarpone och en underbar apelsingelé.

Förberedelser: 3h 45 min

Lätt

Pumpakaka à la wuzetka

Förberedelser: 3h 45 min

Lätt

Ingredienser:

  • 500 g mascarpone
  • 20 g vaniljsocker - CVR
  • 6 g bakpulver
  • 80 g CVR strösocker
  • 40 g smulade mandlar
  • 15 g apelsinskal
  • 180 g socker
  • 1 g salt
  • 480 g hela hönsägg
  • 400 g Färskost med 30% fett
  • 300 g pumpapuré - CVR
  • 220 g vetemjöl typ 450
  • 70 g Galaretka pomarańczowa

Metod för genomförande:

  1. Värm ugnen till 170℃ med varmluftsfunktion. Lägg bakplåtspapper i en rektangulär form med måtten 24-35 cm.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover