Adzjika - pasta av paprika, vitlök och örter

Adzjika är en tillbehör från den georgiska köket. En exceptionellt aromatisk pasta av röd paprika med tillägg av vitlök, örter och kryddor.

Förberedelser: 1h

Lätt

Adzjika - pasta av paprika, vitlök och örter

Förberedelser: 1h

Lätt

Ingredienser:

  • 4 g hett paprikapulver
  • 36 g Chilipeppar
  • 4 g söt paprikapulver
  • 20 g socker
  • 20 g vitlök
  • 6 g salt
  • 500 g röd paprika
  • 30 g rapsolja
  • 50 g Tomatkoncentrat 30%.
  • 30 g äppelcidervinäger
  • 2 g Kolendra, liście suszone

Metod för genomförande:

  1. I koppen tillsätter du 5 skalade vitlöksklyftor, 3 tvättade chilipeppar, utan fröhus och skurna i mindre bitar, 500 gram röd paprika, tvättad, utan fröhus och skuren i mindre bitar, och 1 tesked torkad koriander. Blanda i 50 sekunder med en hastighet av 18 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover