Fårikål

En traditionell norsk maträtt, särskilt uppskattad i början av hösten. Fårikål är nationalrätten i just detta land. Den består av långkokt lamm eller fårkött, kål och svartpepparkorn. Trots sin enkelhet och så få ingredienser är rätten härlig att smaka på, mättande och mycket näringsrik.

Förberedelser: 1h 50 min

Lätt

Fårikål

Förberedelser: 1h 50 min

Lätt

Ingredienser:

  • 800 g vatten
  • 4 g svartpeppar
  • 18 g salt
  • 800 g Vitkål
  • 800 g medelstora potatisar
  • 1000 g Jagnięcina

Metod för genomförande:

  1. Ställ en skål på locket till kalken. Väg upp 1.000 gram benfritt lammben eller bog som skurits i stora 3 cm stora kuber. Ställ skålen åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover