Lapper - pannkakor gjorda med filmjölk

Pannkakor görs av en smet baserad på surmjölk, mjöl, ägg, socker och bakpulver. Användningen av surmjölk ger dessa pannkakor en lätt, mjuk konsistens och en subtilt syrlig smak.

Förberedelser: 15 min

Lätt

Lapper - pannkakor gjorda med filmjölk

Förberedelser: 15 min

Lätt

Ingredienser:

  • 8 g bakpulver
  • 100 g socker
  • 120 g hela hönsägg
  • 200 g 18% gräddfil
  • 80 g rapsolja
  • 300 g vetemjöl typ 450
  • 100 g Dżem malinowy
  • 500 g Zsiadłe mleko

Metod för genomförande:

  1. Montera vispen i bägaren. Tillsätt 100 gram socker och 2 ägg i koppen. Slå utan stopp 8 minuter vid 4 omvänd hastighet.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover