Fiskbullar

Ångade fiskbullar med currysås är en hälsosam och aromatisk rätt som kombinerar den delikata smaken av fisk med intensiva kryddor. Fiskbullarna tillagas av fiskfärs, vanligtvis torsk eller lax.

Förberedelser: 30 min

Lätt

Fiskbullar

Förberedelser: 30 min

Lätt

Ingredienser:

  • 500 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 15 g currypasta
  • 30 g lök
  • 9 g salt
  • 60 g smör
  • 600 g färsk torsk
  • 60 g hela hönsägg
  • 550 g Drickmjölk, 3,2% fett
  • 50 g potatisstärkelse
  • 40 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 600 gram torskfilé skuren i mindre bitar och 30 gram lök skuren i mindre bitar i koppen. Mixa utan stopp 1 minut på 9 hastighet.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover