Fiskkakor

Fiskkakor har en delikat smak och en lätt, fluffig konsistens och kan serveras både varma och kalla.

Förberedelser: 15 min

Lätt

Fiskkakor

Förberedelser: 15 min

Lätt

Ingredienser:

  • 1 g svartpeppar
  • 6 g salt
  • 15 g gräslök
  • 600 g färsk torsk
  • 200 g Drickmjölk, 2% fett
  • 100 g rapsolja
  • 50 g potatisstärkelse

Metod för genomförande:

  1. Lägg 600 gram torskfilé skuren i mindre bitar och 2 matskedar potatisstärkelse i en mixerbägare. Mixa i 1 minut på 8 hastigheter.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover