Knekkebrod

Knekkebrød är ett norskt tunnbröd som påminner om det knäckebröd som är mycket populärt i hela Skandinavien. Det är rikt på olika korn och frön, som linfrö, solros, pumpa, sesam och ibland havre eller råg.

Förberedelser: 50 min

Lätt

Knekkebrod

Förberedelser: 50 min

Lätt

Ingredienser:

  • 700 g vatten
  • 12 g salt
  • 200 g vetekli
  • 200 g havregryn
  • 200 g rågmjöl, typ 2000
  • 200 g skalade pumpafrön
  • 100 g sesamfrön
  • 200 g skalade solrosfrön
  • 100 g Siemię lniane

Metod för genomförande:

  1. Förvärm ugnen till 180°C med termofunktionen. Tillsätt 700 gram ljummet vatten i koppen. Värm 1 minut på 100°C med 1 omvänd hastighet.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover