Norsk Brun lapskaus

Norsk Brun lapskaus är en traditionell norsk rätt, känd för sin djupa smak och fylliga konsistens.

Förberedelser: 3h

Lätt

Norsk Brun lapskaus

Förberedelser: 3h

Lätt

Ingredienser:

  • 400 g vatten
  • 3 g svartpeppar
  • 400 g nötkött skaft
  • 50 g lök
  • 250 g morötter
  • 15 g salt
  • 15 g smör
  • 30 g rapsolja
  • 65 g rotselleri
  • 250 g sen potatis
  • 40 g persiljerot

Metod för genomförande:

  1. Ställ en skål på locket till en kopp utan propp, nollställ vågen och väg upp 400 gram nötkött skuret i ca 1-1,5 cm stora kuber. Tillsätt 1 tesked salt och 1 tesked peppar till köttet, blanda väl.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover