Sallad med rödbetor, ägg, halloumiost och vattenkrasse
Ett förslag på en snabb och god sallad som passar perfekt på påskbordet. Halloumiost tillverkas huvudsakligen av fårmjölk och fungerar bra som ett mycket smakrikt tillskott i sallader.
Förberedelser: 50 min
Lätt

Förberedelser: 50 min
Lätt
Ingredienser:
- 500 g vatten
- 20 g Dijon-senap
- 15 g balsamvinäger
- 5 g färsk basilika
- 50 g raket
- 10 g Citronsaft
- 120 g hela hönsägg
- 50 g spenat
- 10 g olivolja
- 20 g bihonung
- 150 g Kokta rödbetor
- 10 g skalade solrosfrön
- 100 g halloumiost
- 20 g Krasse
Metod för genomförande:
- Häll upp 500 gram vatten i en kopp. Placera en kokkorg i koppen och lägg i 2 ägg. Tillaga i 15 minuter i 140°C med en hastighet på 2 varv.