Sallad med rödbetor, ägg, halloumiost och vattenkrasse

Ett förslag på en snabb och god sallad som passar perfekt på påskbordet. Halloumiost tillverkas huvudsakligen av fårmjölk och fungerar bra som ett mycket smakrikt tillskott i sallader.

Förberedelser: 50 min

Lätt

Sallad med rödbetor, ägg, halloumiost och vattenkrasse

Förberedelser: 50 min

Lätt

Ingredienser:

  • 500 g vatten
  • 20 g Dijon-senap
  • 15 g balsamvinäger
  • 5 g färsk basilika
  • 50 g raket
  • 10 g Citronsaft
  • 120 g hela hönsägg
  • 50 g spenat
  • 10 g olivolja
  • 20 g bihonung
  • 150 g Kokta rödbetor
  • 10 g skalade solrosfrön
  • 100 g halloumiost
  • 20 g Krasse

Metod för genomförande:

  1. Häll upp 500 gram vatten i en kopp. Placera en kokkorg i koppen och lägg i 2 ägg. Tillaga i 15 minuter i 140°C med en hastighet på 2 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover