Sallad med kalkon på rucola
Näringsvärden per 1 portion: 341 kcal Kolhydrater 28 g Protein 27 g Fetter 14 g
Förberedelser: 30 min
Lätt

Förberedelser: 30 min
Lätt
Ingredienser:
- 1 g svartpeppar
- 100 g Körsbärstomater
- 20 g raket
- 1 g Örter de Provence
- 34 g granatäpple
- 15 g Lönnsirap
- 1 g salt
- 20 g senap
- 5 g olivolja
- 10 g skalade solrosfrön
- 100 g Kalkonbröstkött, utan skinn
Metod för genomförande:
- Ställ en skål på locket till koppen, återställ vågen och väg upp 100 gram skivad kalkon i den. Tillsätt 1 nypa ört de Provence, 1 nypa salt och 1 nypa peppar i skålen med kalkonen. Blanda samman och ställ åt sidan.