Risotto med kantareller

Krämig, sammetslen risotto med aromatiska kantareller och parmesanost är en utsökt idé för en köttfri middag.

Förberedelser: 45 min

Lätt

Risotto med kantareller

Förberedelser: 45 min

Lätt

Ingredienser:

  • 3 g svartpeppar
  • 1 g vitpeppar
  • 150 g schalottenlök
  • 200 g arborio-ris
  • 200 g Kantareller
  • 600 g grönsaksbuljong
  • 8 g vitlök
  • 20 g smör
  • 60 g smör
  • 100 g torrt vitt vin
  • 80 g parmesanost
  • 80 g olivolja
  • 10 g persilja blad

Metod för genomförande:

  1. Ställ en skål på locket till koppen utan kork, nollställ vågen och väg upp 200 gram tvättade, sandsköljda och torkade kantareller (riv de större i mindre bitar) och ställ åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover