Bullar med vilda bär och frön

Dessa är söta jästbullar generöst fyllda med sommarskogsbär och toppade med krispig smulpaj. De är ett så traditionellt polskt bakverk att de till och med firar sin helgdag, som infaller den andra juli.

Förberedelser: 2h 30 min

Medelsvår

Bullar med vilda bär och frön

Förberedelser: 2h 30 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 15 g vaniljsocker - CVR
  • 295 g socker
  • 170 g smör
  • 60 g hela hönsägg
  • 40 g äggulor från hönsägg
  • 30 g komprimerad bagerijäst
  • 360 g Drickmjölk, 3,2% fett
  • 10 g rapsolja
  • 1 g potatisstärkelse
  • 685 g vetemjöl typ 450
  • 800 g Jagody

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 70 gram socker, 70 gram mjöl, 70 gram smör i en kopp.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover