Dumplings med hirsgryn och soltorkade tomater

Veganska dumplings med en härlig fyllning baserad på hirsgryn, spenat, vitlök och soltorkade tomater. De är jättegoda att servera med bräserad lök eller friterade med dina favoritdippar.

Förberedelser: 1h 30 min

Medelsvår

Dumplings med hirsgryn och soltorkade tomater

Förberedelser: 1h 30 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 150 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 60 g marinad av soltorkade tomater
  • 1 g chiliflakes
  • 300 g grönsaksbuljong
  • 140 g lök
  • 250 g lök
  • 12 g vitlök
  • 6 g salt
  • 150 g korngryn
  • 350 g vetemjöl typ 550
  • 200 g spenat
  • 20 g rapsolja
  • 150 g soltorkade tomater i olja (avrunna)
  • 1 g vitlökssalt

Metod för genomförande:

  1. Ställ en skål på koppens lock och väg upp 350 gram vetemjöl och ställ åt sidan. Tillsätt 150 gram vatten i koppen. Värm vattnet i 2 minuter till 80°C. Tillsätt 1 tesked salt, 2 matskedar olja och mjölet en efter en (tillsätt gradvis sked för sked) medan du knådar degen.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover