Fiskbullar med grönsaks- och pastagratäng

Mjuka ångkokta torskköttbullar är en enkel, god och hälsosam lunchrätt. Serverade med en pastagratäng med broccoli och körsbärstomater är de en hälsosam måltid.

Förberedelser: 1h 30 min

Medelsvår

Fiskbullar med grönsaks- och pastagratäng

Förberedelser: 1h 30 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 2 g svartpeppar
  • 40 g kokosnötsdryck
  • 5 g färsk koriander
  • 180 g Körsbärstomater
  • 200 g pasta
  • 700 g grönsaksbuljong
  • 30 g brödsmulor
  • 60 g hela hönsägg
  • 300 g broccoli
  • 35 g parmesanost
  • 20 g persilja blad
  • 8 g havssalt
  • 200 g vegetabilisk yoghurt
  • 500 g torskfilé
  • 30 g klarat smör
  • 1 g basilika, torkad
  • 60 g Bułki orkiszowe

Metod för genomförande:

  1. Ställ en ugnsfast form på locket till en kopp utan propp, nollställ vågen och väg upp 300 gram blancherad broccoli delad i mindre buketter, lägg i 180 gram körsbärstomater sköljda och halverade och ställ åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover