Fiskbullar med grönsaks- och pastagratäng
Mjuka ångkokta torskköttbullar är en enkel, god och hälsosam lunchrätt. Serverade med en pastagratäng med broccoli och körsbärstomater är de en hälsosam måltid.
Förberedelser: 1h 30 min
Medelsvår

Förberedelser: 1h 30 min
Medelsvår
Ingredienser:
- 2 g svartpeppar
- 40 g kokosnötsdryck
- 5 g färsk koriander
- 180 g Körsbärstomater
- 200 g pasta
- 700 g grönsaksbuljong
- 30 g brödsmulor
- 60 g hela hönsägg
- 300 g broccoli
- 35 g parmesanost
- 20 g persilja blad
- 8 g havssalt
- 200 g vegetabilisk yoghurt
- 500 g torskfilé
- 30 g klarat smör
- 1 g basilika, torkad
- 60 g Bułki orkiszowe
Metod för genomförande:
- Ställ en ugnsfast form på locket till en kopp utan propp, nollställ vågen och väg upp 300 gram blancherad broccoli delad i mindre buketter, lägg i 180 gram körsbärstomater sköljda och halverade och ställ åt sidan.