”Cheesecake med kokosnöt, ägg och lime

Den här bambucheesecaken med kokosspån och färskpressad citronsaft är den perfekta idén till en läcker och hälsosam dessert.

Förberedelser: 5h

Medelsvår

”Cheesecake med kokosnöt, ägg och lime

Förberedelser: 5h

Medelsvår

Ingredienser:

  • 20 g kokosnötsolja
  • 100 g vatten
  • 500 g kokosnötsdryck
  • 4 g malen kanel
  • 60 g smulade mandlar
  • 80 g xylitol
  • 200 g korngryn
  • 25 g Citronsaft
  • 150 g havregryn
  • 160 g Mjölk med kokosnöt
  • 80 g torkade dadlar
  • 24 g kokosnötsspån
  • 16 g Kakaopulver 16%.

Metod för genomförande:

  1. Placera en skål på koppens lock, återställ vågen och väg upp 80 gram torkade kärnfria dadlar. Tillsätt 100 gram kokande vatten i skålen med dadlarna och ställ åt sidan i cirka 20 minuter. Förvärm ugnen med en termokrets till 180°C.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover