Choklad och kokos tårta

Tårta med nöt-kakaobotten, kokosfyllning, täckt med mjölkchoklad. Skapad för älskare av kokosnötsdesserter.

Förberedelser: 3h 30 min

Lätt

Choklad och kokos tårta

Förberedelser: 3h 30 min

Lätt

Ingredienser:

  • 30 g vatten
  • 70 g Jordnötssmör
  • 180 g Cashewnötter
  • 300 g Sötad kondenserad mjölk
  • 280 g Mjölk med kokosnöt
  • 10 g Gelatin
  • 70 g bihonung
  • 330 g kokosnötsspån
  • 90 g mjölkchoklad
  • 10 g Kakaopulver 16%.
  • 150 g naturlig surkål

Metod för genomförande:

  1. Ställ en skål på locket till koppen och väg 330 gram kokosflingor. Häll spånen i en torr stekpanna och rosta tills de är gyllenbruna på låg effekt under konstant omrörning. Lägg de rostade spånen i en skål och ställ åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover