Chokladkaka med päron

Chokladkaka med päron är en dessert som kombinerar den intensiva smaken av choklad med den delikata sötman hos saftiga päron. Chokladkaksbottnen är saftig och rik på choklad och kakao. Päronen tillför friskhet och lätthet och smälter perfekt ihop med chokladen.

Förberedelser: 1h 10 min

Lätt

Chokladkaka med päron

Förberedelser: 1h 10 min

Lätt

Ingredienser:

  • 5 g bakpulver
  • 25 g CVR strösocker
  • 120 g socker
  • 500 g päron
  • 120 g smör
  • 180 g hela hönsägg
  • 120 g mjölkchoklad
  • 30 g Kakaopulver 16%.
  • 150 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. Förvärm ugnen till 180°C med termofunktionen. Klä en kakform med en diameter på 23 cm med bakplåtspapper.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover