Vit sparris - ångkokning

Dessa underbara och säsongsbetonade grönsaker behåller sina värdefulla näringsämnen, sin krispighet och färg tack vare ångkokningsmetoden. Tillagade på detta sätt blir de ett utsökt och hälsosamt mellanmål eller ett tillbehör till många rätter.

Förberedelser: 20 min

Lätt

Vit sparris - ångkokning

Förberedelser: 20 min

Lätt

Ingredienser:

  • 500 g vatten
  • 350 g sparris

Metod för genomförande:

  1. Placera ångkokarens första och andra nivå på locket till koppen utan kork och väg upp 350 gram skalad vit sparris. Ställ ångkokaren åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover