Tart med karamelliserade päron

Caramelised pear tart är en utsökt tårta som kombinerar en mör, krispig bakelse med den rika smaken av söta karamelliserade päron.

Förberedelser: 1h

Lätt

Tart med karamelliserade päron

Förberedelser: 1h

Lätt

Ingredienser:

  • 80 g farinsocker
  • 4 g malen kanel
  • 5 g bakpulver
  • 5 g vaniljextrakt
  • 135 g socker
  • 500 g päron
  • 1 g salt
  • 270 g smör
  • 60 g äggulor från hönsägg
  • 20 g 18% gräddfil
  • 500 g Drickmjölk, 2% fett
  • 60 g potatisstärkelse
  • 300 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. Gör i ordning en mixerstav i en kopp. Tillsätt 125 gram mjölk, 2 äggulor, 60 gram potatisstärkelse i koppen. Mixa i 20 sekunder med 10 hastigheter. Häll innehållet i koppen i en skål och ställ åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover