Pasta i en kesosås

Denna landostbaserade sås med färska tomater, spenat och aromatisk vitlök är en idé för en snabb, enkel och välsmakande måltid med högt proteininnehåll.

Förberedelser: 20 min

Lätt

Pasta i en kesosås

Förberedelser: 20 min

Lätt

Ingredienser:

  • 1 g vitpeppar
  • 20 g chilipeppar
  • 70 g schalottenlök
  • 150 g Körsbärstomater
  • 200 g pasta
  • 200 g keso
  • 12 g vitlök
  • 6 g salt
  • 100 g Tomater
  • 150 g spenat
  • 50 g parmesanost
  • 70 g olivolja

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 3 skalade vitlöksklyftor och 1 chilipeppar tvättad, urkärnad och hackad i mindre bitar, 70 gram schalottenlök skalad och hackad i mindre bitar till koppen. Hacka 10 sekunder på 10 hastighet. Tillsätt 70 gram olivolja. Stek i 3 minuter vid 100°C med en hastighet på 4 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover