Pasta i en kesosås
Denna landostbaserade sås med färska tomater, spenat och aromatisk vitlök är en idé för en snabb, enkel och välsmakande måltid med högt proteininnehåll.
Förberedelser: 20 min
Lätt
Förberedelser: 20 min
Lätt
Ingredienser:
- 1 g vitpeppar
- 20 g chilipeppar
- 70 g schalottenlök
- 150 g Körsbärstomater
- 200 g pasta
- 200 g keso
- 12 g vitlök
- 6 g salt
- 100 g Tomater
- 150 g spenat
- 50 g parmesanost
- 70 g olivolja
Metod för genomförande:
- Tillsätt 3 skalade vitlöksklyftor och 1 chilipeppar tvättad, urkärnad och hackad i mindre bitar, 70 gram schalottenlök skalad och hackad i mindre bitar till koppen. Hacka 10 sekunder på 10 hastighet. Tillsätt 70 gram olivolja. Stek i 3 minuter vid 100°C med en hastighet på 4 varv.