Risotto med rödbetor och krämig getost
Risotto med rödbetor och getost är en utsökt rätt som kombinerar risottons krämiga konsistens med rödbetans delikata sötma och getostens syrliga smak. Den färdiga risotton kan serveras beströdd med riven parmesanost eller ringlad med olivolja, vilket ger extra smak och utsökthet.
Förberedelser: 30 min
Lätt

Förberedelser: 30 min
Lätt
Ingredienser:
- 600 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 20 g buljongpasta - CVR
- 200 g arborio-ris
- 120 g getost
- 60 g Parmesanost
- 150 g lök
- 12 g vitlök
- 6 g salt
- 50 g smör
- 100 g torrt vitt vin
- 300 g rödbetor
- 30 g olivolja
Metod för genomförande:
- Tillsätt 60 gram parmesanost. Mal i 15 sekunder med en hastighet på 16 varv.