Risotto med rödbetor och krämig getost

Risotto med rödbetor och getost är en utsökt rätt som kombinerar risottons krämiga konsistens med rödbetans delikata sötma och getostens syrliga smak. Den färdiga risotton kan serveras beströdd med riven parmesanost eller ringlad med olivolja, vilket ger extra smak och utsökthet.

Förberedelser: 30 min

Lätt

Risotto med rödbetor och krämig getost

Förberedelser: 30 min

Lätt

Ingredienser:

  • 600 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 20 g buljongpasta - CVR
  • 200 g arborio-ris
  • 120 g getost
  • 60 g Parmesanost
  • 150 g lök
  • 12 g vitlök
  • 6 g salt
  • 50 g smör
  • 100 g torrt vitt vin
  • 300 g rödbetor
  • 30 g olivolja

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 60 gram parmesanost. Mal i 15 sekunder med en hastighet på 16 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover