Fläskrullader bakade med potatis

Detta är en utsökt rätt som består av fläskkarrérullader fyllda med en svampfyllning, bakade på ett lager av mjuka potatisar och stretchig gyllene ost.

Förberedelser: 1h 50 min

Medelsvår

Fläskrullader bakade med potatis

Förberedelser: 1h 50 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 2 g svartpeppar
  • 8 g granulerad vitlök
  • 300 g lök
  • 10 g vitlök
  • 15 g salt
  • 500 g färska odlade champinjoner
  • 250 g fet goudaost
  • 900 g medelstora potatisar
  • 1000 g benfri rå fläskkarré
  • 50 g klarat smör

Metod för genomförande:

  1. Öppna koppen. Lägg i 300 gram skalad lök skuren i mindre bitar i bägaren. Stäng bägaren med korklocket.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover