Brödsmulor

Brödsmulor, tillagade hemma, är ett utmärkt överdrag för kött, grönsaker och fisk, vilket ger dem en krispig och gyllene beläggning när de steks. Det kan anpassas till dina egna smakpreferenser genom att lägga till olika kryddor och örter, till exempel vitlök, paprika eller Herbes de Provence.

Förberedelser: 5 min

Lätt

Brödsmulor

Förberedelser: 5 min

Lätt

Ingredienser:

  • 200 g vanliga vetebullar

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 200 gram torra brödsmulor som brutits i mindre bitar i en torr kopp. Mal i 1 minut med en hastighet på 17 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover