Risotto med chorizo och tomater

Definitivt en mättande och rejäl rätt. Den karaktäristiska smaken och doften av chorizo kombineras perfekt med den kraftigt tomatbaserade risotton.

Förberedelser: 35 min

Lätt

Risotto med chorizo och tomater

Förberedelser: 35 min

Lätt

Ingredienser:

  • 300 g vatten
  • 30 g buljongpasta - CVR
  • 12 g chilipeppar
  • 100 g schalottenlök
  • 200 g arborio-ris
  • 100 g soltorkade tomater
  • 100 g chorizokorv
  • 8 g vitlök
  • 60 g smör
  • 100 g torrt vitt vin
  • 200 g Tomater
  • 80 g parmesanost
  • 80 g olivolja

Metod för genomförande:

  1. Lägg en skål på locket till en kopp utan propp och väg upp 100 gram soltorkade tomater utan saltlake, skär dem i mindre bitar och ställ åt sidan. Väg upp 100 gram chorizokorv i tärningar i en annan skål och ställ åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover