Mazurka med kajmakräm

Ett intressant alternativ till den klassiska marsipanen med en mascarpone-baserad kajmakräm.

Förberedelser: 2h 15 min

Lätt

Mazurka med kajmakräm

Förberedelser: 2h 15 min

Lätt

Ingredienser:

  • 500 g mascarpone
  • 100 g CVR strösocker
  • 150 g Karamellpasta
  • 1 g salt
  • 120 g smör
  • 180 g hela hönsägg
  • 50 g valnötter
  • 20 g 18% gräddfil
  • 50 g tranbär
  • 125 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. Häll 500 gram vatten i en kopp. Placera en korg med 3 ägg i koppen. Koka i 15 minuter vid 140 ℃. Temperera de kokta äggen i kallt vatten. Tvätta och torka koppen.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover