Tonfisksås

En originell italiensk kombination av konserverad tonfisk, kapris och ansjovis. Denna läckra, klassiska sås fungerar bra som tillbehör till saftigt kött, sallader eller ägg.

Förberedelser: 10 min

Lätt

Tonfisksås

Förberedelser: 10 min

Lätt

Ingredienser:

  • 30 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 150 g konserverad tonfisk
  • 3 g citronskal
  • 10 g ansjovis
  • 30 g kapris
  • 3 g salt
  • 10 g Citronsaft
  • 40 g äggulor från hönsägg
  • 10 g senap
  • 200 g rapsolja

Metod för genomförande:

  1. Placera ett glas på locket till en kopp utan propp och väg upp 200 gram olja i det. Ställ glaset åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover