Tårta med spenat och ägg

En av förrätterna som garanterat kommer att fånga din uppmärksamhet. Läckert och knaprigt speltmjölsbaserat bakverk, saftig spenat, kryddig gorgonzola och perfekt pocherade ägg - en perfekt kombination. Testa själv.

Förberedelser: 1h 15 min

Medelsvår

Tårta med spenat och ägg

Förberedelser: 1h 15 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 1 g svartpeppar
  • 2 g bakpulver
  • 100 g gorgonzola
  • 150 g speltmjöl
  • 15 g vitlök
  • 6 g salt
  • 210 g smör
  • 660 g hela hönsägg
  • 100 g 18% gräddfil
  • 200 g spenat
  • 60 g parmesanost
  • 150 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. Tillsätt 60 gram parmesanost skuren i små bitar i koppen. Stäng koppen med locket och proppen.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover