Tårta med spenat och ägg
En av förrätterna som garanterat kommer att fånga din uppmärksamhet. Läckert och knaprigt speltmjölsbaserat bakverk, saftig spenat, kryddig gorgonzola och perfekt pocherade ägg - en perfekt kombination. Testa själv.
Förberedelser: 1h 15 min
Medelsvår

Förberedelser: 1h 15 min
Medelsvår
Ingredienser:
- 1 g svartpeppar
- 2 g bakpulver
- 100 g gorgonzola
- 150 g speltmjöl
- 15 g vitlök
- 6 g salt
- 210 g smör
- 660 g hela hönsägg
- 100 g 18% gräddfil
- 200 g spenat
- 60 g parmesanost
- 150 g vetemjöl typ 450
Metod för genomförande:
- Tillsätt 60 gram parmesanost skuren i små bitar i koppen. Stäng koppen med locket och proppen.