Majsbröd

Majsbröd är en utsökt brödvariant som kännetecknas av sin delikata, lätt söta smak och saftiga konsistens.

Förberedelser: 50 min

Lätt

Majsbröd

Förberedelser: 50 min

Lätt

Ingredienser:

  • 6 g bakpulver
  • 20 g CVR strösocker
  • 400 g Sötad kondenserad mjölk
  • 65 g smör
  • 360 g hela hönsägg
  • 300 g konserverad majs
  • 200 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. Förvärm ugnen till 180°C med termofunktionen. Placera en kastrull på koppens lock och väg upp 65 gram smör i den. Smält smöret och ställ åt sidan för att svalna.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover