Ostsoppa
Denna smältostsoppa med fläsk, purjolök och marinerad svamp är en unik kombination av smaker som värmer sinnena och frestar gommen. Smältostens mjukhet harmonierar perfekt med fläsksmakens intensitet, medan tillsatsen av purjolök och marinerad svamp ger rätten ett exceptionellt djup och saftighet.
Förberedelser: 40 min
Lätt

Förberedelser: 40 min
Lätt
Ingredienser:
- 600 g vatten
- 3 g svartpeppar
- 500 g malet fläskkött
- 12 g salt
- 50 g smör
- 15 g Citronsaft
- 400 g purjolök
- 40 g rapsolja
- 500 g Smältost av Edam-typ
- 300 g marinerade konserverade svampar
Metod för genomförande:
- Stek köttet gyllenbrunt i en upphettad stekpanna med 2 msk olja. Rör om med en träsked medan du bryter upp köttet i små bitar.