Kalkonpaté

Läcker, hemlagad kalkonpaté blir en lättare och mindre kalorifattig version av julens köttprodukter.

Förberedelser: 1h 45 min

Medelsvår

Kalkonpaté

Förberedelser: 1h 45 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 200 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 1 g muskotnöt
  • 150 g lök
  • 20 g vitlök
  • 200 g morötter
  • 12 g salt
  • 70 g brödsmulor
  • 120 g smör
  • 120 g hela hönsägg
  • 100 g Drickmjölk, 2% fett
  • 30 g olivolja
  • 120 g rotselleri
  • 140 g persiljerot
  • 800 g Kött från kalkonlår, utan skinn
  • 500 g kalkonlever

Metod för genomförande:

  1. Förvärm ugnen till 210°C med termofunktion.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover