Risotto med grönkål och rödbetor
Risotto i en lite annorlunda tappning, där riset har bytts ut mot pärlgrynsgröt. En superhälsosam kombination av gröt, rödbetor och grönkål toppad med krispiga nötter är den perfekta hälsosamma måltiden.
Förberedelser: 1h 30 min
Lätt

Förberedelser: 1h 30 min
Lätt
Ingredienser:
- 1700 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 70 g buljongpasta - CVR
- 100 g rödlök
- 1 g libbsticka
- 150 g pecorino romano ost
- 50 g grönkål
- 12 g vitlök
- 50 g smör
- 100 g Rödvin
- 30 g hasselnötter
- 200 g korngryn med pärlkorn
- 300 g rödbetor
- 80 g olivolja
Metod för genomförande:
- Placera en korg på locket till en kopp utan propp, väg upp 200 gram pärlgryn. Skölj grynet under kallt vatten, låt rinna av. Lägg korgen med gryn på en skål och ställ åt sidan.