Risotto med grönkål och rödbetor

Risotto i en lite annorlunda tappning, där riset har bytts ut mot pärlgrynsgröt. En superhälsosam kombination av gröt, rödbetor och grönkål toppad med krispiga nötter är den perfekta hälsosamma måltiden.

Förberedelser: 1h 30 min

Lätt

Risotto med grönkål och rödbetor

Förberedelser: 1h 30 min

Lätt

Ingredienser:

  • 1700 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 70 g buljongpasta - CVR
  • 100 g rödlök
  • 1 g libbsticka
  • 150 g pecorino romano ost
  • 50 g grönkål
  • 12 g vitlök
  • 50 g smör
  • 100 g Rödvin
  • 30 g hasselnötter
  • 200 g korngryn med pärlkorn
  • 300 g rödbetor
  • 80 g olivolja

Metod för genomförande:

  1. Placera en korg på locket till en kopp utan propp, väg upp 200 gram pärlgryn. Skölj grynet under kallt vatten, låt rinna av. Lägg korgen med gryn på en skål och ställ åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover