Koreanska revbensspjäll

Dessa söta och kryddiga revbensspjäll direkt från Korea är en riktig festmåltid för gommen. Deras unika smak är resultatet av en kombination av intensiv sötma och delikat kryddighet, som skapar en harmonisk symfoni av smaker.

Förberedelser: 6h 30 min

Lätt

Koreanska revbensspjäll

Förberedelser: 6h 30 min

Lätt

Ingredienser:

  • 100 g vatten
  • 40 g farinsocker
  • 40 g färsk ingefära
  • 40 g sriracha
  • 75 g ketchup
  • 15 g vitlök
  • 1500 g Revbensspjäll av fläsk
  • 10 g Sesamolja
  • 10 g sesamfrön
  • 15 g potatisstärkelse
  • 30 g sojasås

Metod för genomförande:

  1. Placera en stor skål på locket till en bägare, väg upp 1500 gram fläskribbor skurna i kuber.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover