Middag - Vegetarisk sur soppa
Välj bland 7 förslag till middag. Kom ihåg att regelbundet återfukta kroppen med vätska. Näringsvärden per portion: 357 kcal Protein: 13,53 g Fett: 16,85 g Kolhydrater: 39,04 g
Förberedelser: 1h 30 min
Lätt

Förberedelser: 1h 30 min
Lätt
Ingredienser:
- 600 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 1 g kryddpeppar
- 24 g buljongpasta - CVR
- 1 g lagerblad
- 1 g torkad mejram
- 20 g torkad svamp
- 80 g lök
- 20 g pepparrot
- 400 g gräddfil
- 15 g vitlök
- 240 g hela hönsägg
- 76 g 18% gräddfil
- 26 g olivolja
- 400 g medelstora potatisar
Metod för genomförande:
- Detta recept ger 4 portioner sur soppa. För 1 portion av din middag koka 1 hårdkokt ägg, du kan använda vårt recept i Cookover för detta - ”Ångande hårdkokta ägg i en ångkorg”.