Kroketter med gorgonzola, champinjoner och ägg

Läckra och aromatiska kroketter med en välsmakande fyllning gömd inuti.

Förberedelser: 1h

Medelsvår

Kroketter med gorgonzola, champinjoner och ägg

Förberedelser: 1h

Medelsvår

Ingredienser:

  • 500 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 100 g gorgonzola
  • 250 g kolsyrat vatten
  • 100 g lök
  • 6 g salt
  • 50 g smör
  • 480 g hela hönsägg
  • 230 g vetemjöl typ 500
  • 250 g färska odlade champinjoner
  • 250 g Drickmjölk, 2% fett
  • 130 g rapsolja
  • 15 g persilja blad

Metod för genomförande:

  1. Häll vatten i en kopp. Placera korgen med äggen i koppen. Stäng koppen med locket och proppen.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover