Middag - Vegetarisk sur soppa
Välj bland 7 förslag till middag. Kom ihåg att återfukta kroppen regelbundet. Näringsinnehåll per portion: 574 kcal Protein: 23,73 g Fett: 27,94 g Kolhydrater: 58,73 g
Förberedelser: 1h 30 min
Lätt

Förberedelser: 1h 30 min
Lätt
Ingredienser:
- 1200 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 1 g kryddpeppar
- 40 g buljongpasta - CVR
- 1 g lagerblad
- 1 g torkad mejram
- 30 g torkad svamp
- 112 g lök
- 30 g pepparrot
- 500 g gräddfil
- 20 g vitlök
- 480 g hela hönsägg
- 112 g 18% gräddfil
- 40 g olivolja
- 450 g medelstora potatisar
Metod för genomförande:
- Detta recept ger 4 portioner sur soppa. Koka 2 hårdkokta ägg för 1 portion av din middag, du kan använda vårt recept i Cookover för detta - ”Ånga hårdkokta ägg i en ångkorg”.