Naan-bröd

Traditionellt bakas naanbröd i en tandoorugn av lera, men det kan också tillagas hemma och kräver då en non-stick panna.

Förberedelser: 1h 30 min

Medelsvår

Naan-bröd

Förberedelser: 1h 30 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 120 g vatten
  • 5 g socker
  • 10 g vitlök
  • 6 g salt
  • 150 g smör
  • 350 g vetemjöl typ 500
  • 120 g naturell yoghurt, 2% fett
  • 15 g komprimerad bagerijäst
  • 5 g rapsolja
  • 25 g persilja blad

Metod för genomförande:

  1. Ställ en skål på locket till koppen. Väg upp 150 gram mjukt smör i den. Tillsätt 2 vitlöksklyftor pressade genom en press, den hackade persiljan och en nypa salt till det mjuka smöret. Blanda ihop allt ordentligt. Ställ skålen åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover