Surdegsrullar av spelt med soltorkade tomater

Dinkel är en specifik vetesort, dess korn kännetecknas av ett mycket tjockare skal, och det är i skalet som de mest värdefulla näringsämnena finns, vilket är anledningen till att speltmjöl har mer vitaminer, mineraler mineraler och fibrer.

Förberedelser: 1h 15 min

Lätt

Surdegsrullar av spelt med soltorkade tomater

Förberedelser: 1h 15 min

Lätt

Ingredienser:

  • 150 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 50 g soltorkade tomater
  • 300 g CVR brödstartare
  • 350 g speltmjöl
  • 5 g socker
  • 12 g salt
  • 20 g komprimerad bagerijäst
  • 20 g rapsolja
  • 40 g skalade solrosfrön
  • 160 g vetemjöl typ 450

Metod för genomförande:

  1. Väg upp 40 gram solrosfrön i en skål som är placerad över locket på en kopp. Ställ skålen åt sidan.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover