Surdegsrullar av spelt med soltorkade tomater
Dinkel är en specifik vetesort, dess korn kännetecknas av ett mycket tjockare skal, och det är i skalet som de mest värdefulla näringsämnena finns, vilket är anledningen till att speltmjöl har mer vitaminer, mineraler mineraler och fibrer.
Förberedelser: 1h 15 min
Lätt
Förberedelser: 1h 15 min
Lätt
Ingredienser:
- 150 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 50 g soltorkade tomater
- 300 g CVR brödstartare
- 350 g speltmjöl
- 5 g socker
- 12 g salt
- 20 g komprimerad bagerijäst
- 20 g rapsolja
- 40 g skalade solrosfrön
- 160 g vetemjöl typ 450
Metod för genomförande:
- Väg upp 40 gram solrosfrön i en skål som är placerad över locket på en kopp. Ställ skålen åt sidan.