Pumpapasta

Pumpapasta är inte bara god utan också full av vitaminer och fibrer, vilket gör den perfekt för en höst- och vintermeny. Denna sidorätt har en sammetslen och krämig konsistens tack vare att vi använder pumpasorten hokkaido, medan jordnötssmöret ger den en unik karaktär.

Förberedelser: 1h

Medelsvår

Pumpapasta

Förberedelser: 1h

Medelsvår

Ingredienser:

  • 30 g sojasås
  • 200 g rödlök
  • 50 g soltorkade tomater
  • 120 g Jordnötssmör
  • 1 g chiliflakes
  • 3 g salt
  • 50 g Citronsaft
  • 1500 g pumpa
  • 80 g rapsolja

Metod för genomförande:

  1. Förvärm ugnen till 220°C med termofunktion.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover