Hamburgare med rödbetor
Den veganska rödbetsburgaren är ett kreativt kreativt och smakrikt alternativ till traditionella köttburgare. Rödbetorna med en hint av balsamvinäger ger den en unik smak, färg och konsistens. Den passar perfekt med ditt favoritburgarbröd och grönsakstoppingar för att skapa en hälsosam vegetarisk komfortmat.
Förberedelser: 40 min
Medelsvår
Förberedelser: 40 min
Medelsvår
Ingredienser:
- 1 g svartpeppar
- 30 g balsamvinäger
- 200 g lök
- 10 g vitlök
- 300 g brödsmulor
- 30 g Citronsaft
- 100 g purjolök
- 120 g rapsolja
- 20 g dillfrö
- 20 g persilja blad
- 1000 g Kokta rödbetor
Metod för genomförande:
- Öppna koppen. Tillsätt 20 gram (½ knippe) persiljeblad utan stjälkar, 20 gram (½ knippe) dill skuren i 1 cm stora bitar i koppen. Stäng koppen med ett lock med korken.