Fyllda kålrullar utan omslag från stekpannan

Till skillnad från traditionella kålbladslindade fyllda kålrullar tillagas dessa i en enklare version. Vi blandar strimlad, blancherad kål och ris med kött och steker läckra, gyllene kotletter. De är perfekta när du har ont om tid för tjusiga middagsrätter. Toppade med vår Cookover-tomatsås smälter de helt enkelt i munnen.

Förberedelser: 1h

Medelsvår

Fyllda kålrullar utan omslag från stekpannan

Förberedelser: 1h

Medelsvår

Ingredienser:

  • 1200 g vatten
  • 1 g svartpeppar
  • 800 g malet fläskkött
  • 200 g lök
  • 50 g ister
  • 12 g salt
  • 120 g vitt ris
  • 50 g brödsmulor
  • 120 g hela hönsägg
  • 800 g Vitkål
  • 80 g rapsolja

Metod för genomförande:

  1. Öppna koppen. Tillsätt 400 gram kål skuren i 3 cm bitar till koppen och 1/2 tesked salt. Stäng koppen med ett lock med en kork.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover