Fyllda kålrullar utan omslag från stekpannan
Till skillnad från traditionella kålbladslindade fyllda kålrullar tillagas dessa i en enklare version. Vi blandar strimlad, blancherad kål och ris med kött och steker läckra, gyllene kotletter. De är perfekta när du har ont om tid för tjusiga middagsrätter. Toppade med vår Cookover-tomatsås smälter de helt enkelt i munnen.
Förberedelser: 1h
Medelsvår
Förberedelser: 1h
Medelsvår
Ingredienser:
- 1200 g vatten
- 1 g svartpeppar
- 800 g malet fläskkött
- 200 g lök
- 50 g ister
- 12 g salt
- 120 g vitt ris
- 50 g brödsmulor
- 120 g hela hönsägg
- 800 g Vitkål
- 80 g rapsolja
Metod för genomförande:
- Öppna koppen. Tillsätt 400 gram kål skuren i 3 cm bitar till koppen och 1/2 tesked salt. Stäng koppen med ett lock med en kork.