Pizza prosciutto cotto

Prosciutto cotto-pizzan är, strax efter Margherita-pizzan, en av de mest populära och omtyckta pizzorna. Men som vi alla vet är det inte toppingen som gör skillnaden, utan degen och sättet den bakas på. Skäm bort dig själv med en prosciutto cotto-pizza från Coocovera.

Förberedelser: 1h 10 min

Lätt

Pizza prosciutto cotto

Förberedelser: 1h 10 min

Lätt

Ingredienser:

  • 420 g vetemjöl
  • 240 g vatten
  • 110 g olivolja extra jungfruolja
  • 4 g Chilipeppar
  • 15 g färsk basilika
  • 250 g Mozzarella
  • 150 g Prosciuttoskinka
  • 180 g lök
  • 8 g socker
  • 8 g vitlök
  • 12 g salt
  • 15 g komprimerad bagerijäst
  • 50 g parmesanost
  • 700 g Tomatpassata

Metod för genomförande:

  1. Lägg 420 gram mjöl typ 00 (eventuellt typ 450), 15 gram färsk jäst (eventuellt 1,5 tesked torkad), 1 tesked socker och 240 gram vatten i en kopp. Knåda i 3 minuter med 8 omvända hastigheter.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover