Gjærpannekaker
Deilige og luftige pannekaker som garantert vil minne oss om barndommens søte smaker og bringer frem minner om ettermiddagste hos bestemor hjemme hos bestemor.
Förberedelser: 30 min
Lätt
Förberedelser: 30 min
Lätt
Ingredienser:
- 480 g vetemjöl
- 10 g CVR strösocker
- 10 g vaniljextrakt
- 10 g socker
- 1 g salt
- 60 g hela hönsägg
- 350 g Drickmjölk, 2% fett
- 40 g komprimerad bagerijäst
- 50 g klarat smör
Metod för genomförande:
- Tilsett 150 gram melk i en kopp. Varm 1 minutt ved 45 grader med en hastighet på 2 omdreininger. Tilsett 40 gram fersk knust gjær, 2 ss mel og 1 ts sukker i koppen. Bland i 15 sekunder ved 5 omdreininger.