Makrillpasta med keso

Denna PRL-hit är ett näringsrikt mellanmål som ger protein, hälsosamma fetter, vitaminer och mineraler. Tillsatsen av keso ger det extra näringsvärde. Du kan servera den på brödskivor, rostat bröd eller toast. Med makrill ger det också värdefulla omega 3-fettsyror, som är fördelaktiga för hjärt- och hjärnhälsan.

Förberedelser: 15 min

Medelsvår

Makrillpasta med keso

Förberedelser: 15 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 1 g svartpeppar
  • 250 g ostmassa
  • 50 g ketchup
  • 3 g salt
  • 30 g gräslök
  • 250 g rökt makrill
  • 20 g senap

Metod för genomförande:

  1. Öppna koppen. Lägg i 30 gram tvättad, torkad och i 1 cm stora bitar skuren gräslök i bägaren. Stäng bägaren med korklocket.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover