Bröd gjort av korn utan mjöl
Bröd gjort på enbart spannmål utan mjöl har många fördelar. Det är rikt på fibrer, vilket underlättar matsmältningen och bidrar till att upprätthålla en långvarig mättnadskänsla. Det innehåller också mer näringsämnen, t.ex. vitaminer, mineraler, protein och hälsosamma fetter, än traditionellt bröd gjort på vitt mjöl.
Förberedelser: 3h 20 min
Medelsvår

Förberedelser: 3h 20 min
Medelsvår
Ingredienser:
- 30 g kokosnötsolja
- 6 g salt
- 350 g vatten
- 100 g valnötter
- 140 g havregryn
- 170 g solrosfrön
- 200 g linfrö
- 60 g pumpafrön
- 20 g xylitol
Metod för genomförande:
- Öppna koppen. Tillsätt 100 gram linfrö. Stäng koppen med ett korklock. Mal i 30 sekunder vid 20 varv.