Bröd gjort av korn utan mjöl

Bröd gjort på enbart spannmål utan mjöl har många fördelar. Det är rikt på fibrer, vilket underlättar matsmältningen och bidrar till att upprätthålla en långvarig mättnadskänsla. Det innehåller också mer näringsämnen, t.ex. vitaminer, mineraler, protein och hälsosamma fetter, än traditionellt bröd gjort på vitt mjöl.

Förberedelser: 3h 20 min

Medelsvår

Bröd gjort av korn utan mjöl

Förberedelser: 3h 20 min

Medelsvår

Ingredienser:

  • 30 g kokosnötsolja
  • 6 g salt
  • 350 g vatten
  • 100 g valnötter
  • 140 g havregryn
  • 170 g solrosfrön
  • 200 g linfrö
  • 60 g pumpafrön
  • 20 g xylitol

Metod för genomförande:

  1. Öppna koppen. Tillsätt 100 gram linfrö. Stäng koppen med ett korklock. Mal i 30 sekunder vid 20 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover