Cashewnöt dryck
Växtbaserade drycker som mjölkersättning är tillägnad veganer och laktosintoleranta människor. Intressant är att det är en värdefull del av allas kost. Du kan förbereda en sådan dryck från vilken typ av mutter som helst, som är känd för att vara rik på vitaminer och mineraler. De flesta av dem förstörs under tillagning, rostning eller rostning. Ingen värmebehandling används vanligtvis vid beredning av vegetabiliska drycker, så den resulterande produkten är en hälsosam och mycket mångsidig form av "mjölk". Vi kan konsumera den som den är, använda den som tillsats till flingor och havregryn eller som bas för att tillreda smoothies och shakes.
Förberedelser: 12h 5 min
Lätt
Förberedelser: 12h 5 min
Lätt
Ingredienser:
- 1 g salt
- 1000 g vatten
- 15 g socker
- 70 g Cashewnötter
Metod för genomförande:
- Väg upp 70 gram cashewnötter i en skål som placeras på locket och 1 000 gram vatten. Tillsätt 1 matsked socker och 1 nypa salt.