Coulis - hallonsås

Såsen passar till alla sorters desserter och även till söta rätter, t.ex. pannkakor, våfflor eller som tillbehör till glass. Du kan använda vilka bär du vill: jordgubbar, jordgubbar, blåbär, blåbär, björnbär, vinbär, krusbär och andra mjuka frukter som körsbär eller körsbär. Sötman bör justeras beroende på vilken typ av frukt som används.

Förberedelser: 5 min

Lätt

Coulis - hallonsås

Förberedelser: 5 min

Lätt

Ingredienser:

  • 300 g hallon
  • 60 g socker

Metod för genomförande:

  1. Lägg 300 gram hallon i en kopp och 60 gram socker. Mal i 2 minuter med en hastighet av 20 varv.

Ladda ner Philipiak Home-appen för att upptäcka alla recept på Cookover.

Hur gör man det?

  • Skanna QR-koden
  • Ladda ner appen till din telefon
  • Registrera dig för Philipiak Home-appen och njut av alla recept på Cookover